Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bree Tanner film!!!!!!!!!!!!!

2010.09.09

Lehet, hogy a rajongók kérései meghallgatásra találnak, ugyanis bejelentették, hogy film készül a The Short Second Life of Bree Tanner -ből!!! Jodelle hivatalos oldalán is lehozták a hírt és más oldalakon is megtaláltam ezt a szöveget. Ennek az általam fordított verzióját olvashatjátok most:

Ne gondoljátok, hogy a Twilight már a könyökötökön fog kijönni 2012-re! Már most egy pletyka kering a szélesvásznú filmadapciójáról a Twilight novellának, a Bree Tanner rövid második életé-nek (The Short Second Life of Bree Tanner), a Summit munkájában. A What's playing riportjában írják, hogy egy benfentes azt írta "Ez anélkül megy, hogy mondanánk a Summit folytatni akarja ezt a kiváltságot... Tanner az egyetlen akire néznek... (post-Breaking Dawn). Túl korai a válogatásokhoz, minden amit hallunk, csak spekuéáció vagy kívánságlista, de én nem hiszek a tervükben, hogy az eredeti színésznő Jodelle Ferland kell a mellékfilmhez. Minden nevekről és számokról szól -- ti srácok tudjátok ezt." A WP átadta ezt az infót, azzal a kikötéssel, hogy ez az ötletadás egy első pillanati hír és gondoljunk bele ez csak ez pletyka (...)

Íme a "kívánságlista" Bree szerepére:                                                                                                            - Chloe Moretz                                                                                                                                                      - Elle Fanning

 

Források és oldalak a témában:

blog.moviefone.com entertainment.gather.com